projecten + advies
nieuws
cv
contact
zie alle berichten

Sterrenschool Zevenaar GENOMINEERD voor de SCHOLENBOUWPRIJS 2013

Maandag 17 juni zijn in opdracht van het ministerie van OCW de dertig scholenbouwprojecten van de shortlist door de vakjury beoordeeld. Vandaag hebben we gehoord dat de Sterrenschool Zevenaar een van de vier finalisten is in de categorie primair onderwijs!

We zijn natuurlijk erg trots met deze erkenning. De prijs wordt toegekend aan de meest vernieuwende school waarvan de nieuwe huisvesting een toegevoegde waarde biedt aan de kwaliteit van het onderwijs. En laat dat nu net de doelstelling zijn van ons architectenbureau. Het gegeven dat de Bredeschool Groot Holthuizen door de Nederlandse overheid, vertegenwoordigd door een deskundige vakjury, gekozen is als een van de vier beste schoolgebouwen van de afgelopen vijf jaar is voor ons een prachtige opsteker.  

We ervaren het als een erkenning dat de energie die door de school, ons en een hoop anderen in het gebouw gestoken is de moeite waard is geweest. Het idee dat we een (kleine) bijdrage kunnen leveren aan iets dat het verschil maakt voor onze toekomstige generatie is een goed gevoel.

 

We danken de Sterrenschool Zevenaar voor het lef en de uitvoering van hun progressieve visie op onderwijs. Daarvan kunnen we in Nederland wel wat meer gebruiken.

 

Op naar het erepodium met staatssecretaris Sander Dekker!

 

Sterrenschool Zevenaar, gefeliciteerd het is jullie van harte gegund!!!!

 

 

 

 

Bezoekadres:  -  -  -  - Tel: +31-(0)26-37 91 895
Postadres: Flierensestraat 39 - 6691GB - Gendt
E-mail: info@aarsenarchitect.nl
sluiten